De Avalon ELA energy healing is een liefdevolle, magische en toch krachtige vorm van healing. Deze healingsvorm staat in verbinding met de oude wijsheid vanuit het oude Egyte, Lemurië en Atlantis.

Dit zijn voor ons allen drie kosmisch belangrijke beschavingen. Nadat de kennis over deze vorm van healing decennia verborgen is geweest vanwege misbruik, is deze kennis een aantal jaren geleden weer door de Bron vrij gegeven om mensen en dieren er opnieuw mee te helen.

De Avalon ELA energie is een energie die ons op diepere niveau’s heelt waardoor blokkades verdwijnen en het lichaam zichzelf zal corrigeren. Het is een energie die ziektes en psychische problemen kan helen, daar waar andere energieën niet voldoen. De healing is geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren.

Behandeling:

Een behandeling kan zowel zittend op een stoel of liggend op de behandeltafel plaatsvinden.

Na een intake gesprek zal ik u uitnodigen op de stoel of tafel plaats te nemen. U mag dan de ogen sluiten zodat u zich ontvankelijk maakt om de Avalon ELA energie te ontvangen.

Ik zal tijdens de behandeling de chakra’s balanceren en de blokkades in uw lichaam verwijderen. Hierbij is het noodzakelijk dat ik hier en daar uw lichaam aanraak. Voorafgaand aan de sessie zal ik u nogmaals uitleggen waar ik uw aanraak en wat u kunt verwachten tijdens de healingsessie.

Na de healing volgt een nagesprek waarbij ik u uitnodig om te vertellen wat u heeft ervaren. Daarna zal ik met u delen wat ik gezien of gevoeld heb. De healing werkt ongeveer 4 tot 6 weken door. Bij het maken van een vervolgafspraak dient u hiermee rekening te houden. Na de behandeling is het raadzaam om veel water te drinken daar het lichaam ook afvalstoffen gaat afvoeren.

Avalon ELA energy Healing op afstand

Na een eerste behandeling bij mij in de praktijk of wanneer u niet in staat bent  om naar mijn praktijk te komen, kunnen ik ook een healing op afstand geven. Hiervoor heb ik van u een foto en naam nodig die naar mij gemaild mag worden. Vooraf maken we gezamenlijk een afspraak wanneer de healing plaats zal vinden. Ik stuur dan via mijn handen gericht de energie/healing naar u toe.

Zodra de healing klaar is maak ik een kort verslag over wat ik gezien, gevoeld en gehoord heb naar u toe.

Ook hier geldt dat het raadzaam is om na de healing veel water te drinken zodat de afvalstoffen uit het lichaam makkelijker afgevoerd kan worden.

Tijdens en na de healing kunnen er:

Tintelingen in het lichaam, verdriet, blijheid, irritatie, boosheid loskomen.

Het kan ook zijn dat uw klachten in eerste instantie verergeren.

Geef uzelf de ruimte en laat alles er zijn in liefde en licht.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.