Vanaf 2012 ben ik actief als Eenheidsheler.  Tot begin 2014 gaf ik alleen aan mensen  Eenheidshelingen. Begin 2014 ben ik ook Eenheidshelingen gaan geven aan pony’s en paarden.

Aan het begin van 2014 maakte ik op stal kennis met een pony met de naam Pleasure. Toen ik haar ontmoette zag ik een in zichzelf gekeerd dier. In de twee weken dat ik haar dagelijks op stal zag voelde ik dat dit dier niet op haar plek was en dat zij heel slecht in haar vel zat. Tijdens een gesprek met de nieuwe eigenaresse vertelde ik dat ik voelde dat pony Pleasure gebaat was bij een Eenheidsheling. Voordat de Eenheidsheling plaats kon vinden was pony Pleasure al terug gebracht naar de Stichting Paardenopvang Achterhoek. Ik ben haar daar gaan opzoeken en heb haar daar ter plekke een Eenheidsheling gegeven.  In de week na de behandeling begon pony Pleasure weer op te bloeien. Na de tweede Eenheidsheling was het mogelijk om haar voorzichtig weer te berijden. Inmiddels is pony Pleasure door de Stichting Paardenopvang Achterhoek bemiddelt en heeft zij haar eigen gouden plek gevonden.

Inmiddels heb ik aan tal van pony’s en paarden een Eenheidsheling gegeven, allen met een positief resultaat. Heeft u een dier wat ondersteuning/heling kan gebruiken? Bel mij gerust en ik zal u eerlijk adviseren of Eenheidsheling voor uw dier de aangewezen behandeling is.

Facebook

Op mijn facebookpagina Peracles Dierenhealingen kunt u lezen over de behandelingen en de resultaten van de dieren die nu onder behandeling zijn.

Meer weten over healing bij dieren?

Je kunt heel veel bereiken met healings bij dieren. Ik vertel je er graag over.

Huisdieren en exotische dieren.

Vanaf juni 2014 ben ik ook, op verzoek van vrienden, huisdieren gaan behandelen. Ook bij deze dieren waren er veel positieve resultaten te zien in gedrag en houding. Regelmatig komt het voor dat ook meer exotische dieren een Eenheidsheling van mij ontvangen. Via deze dieren zelf krijg ik de feedback dat de healing ze goed heeft gedaan.

Eenheidshelingen vervangen geen medische behandelingen!

Onze asiel kat speelt voor het eerst na een aantal helingen.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.