Hieronder een lijst met behandelingsmogelijkheden. Door op de titel te klikken gaat u naar een pagina met meer informatie per behandelingsmogelijkheid.

Avalon ELA energy heling

De Avalon ELA energy heling is een liefdevolle, zachte en toch krachtige vorm van heling. Deze helingsvorm staat in verbinding met de oude wijsheid van drie kosmisch belangrijke beschavingen, die van Egypte, Lemurië en Atlantis.

Cranio Sacraal Therapie voor Paarden

Cranio Sacraal Therapie voor paarden is voortgekomen uit de Osteopathie. Tijdens een Cranio Sacraal Therapie (afgekort CST) behandeling heel ik tijdens een behandeling de fysieke, emotionele en mentale lagen in het paard.

Eenheidsheling

Het doel van Eenheidsheling is groeien naar eenheid van lichaam, geest en ziel, naar verbondenheid en liefde. Door persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je bewustzijn, groei  je naar deze eenheid.

Helen met Engelen

De Engelen Healing zorgt dat u energetisch wordt opgeschoond en versterkt. Hoe vaak u wilt komen voor een Engelen Healing is aan u. Per Engelen Healing kan er aan één doel worden gewerkt.

Integrated Energy Therapy ®

Bij IET ® werk ik samen met de Engelen van het Helende Veld, de Aartsengelen en Saint Germain. De engelen helpen tijdens een IET®-sessie om energetische of emotionele blokkades te  verwijderen en die te vervangen door de positieve tegenhangers van de betreffende  emoties.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion is een versmelting van ziel en lichaam. We hebben allemaal een mooie ziel maar vaak is deze niet helemaal in het lichaam verankerd. Wil je jou leven ten volle leven dan is dat wel heel noodzakelijk. Het is ook jouw geboorterecht. Soul Body Fusion maakt dat je je opnieuw kunt verbinden met je lichaam en daarna ook met de planeet. De Soul Body Fusion zet jou weer terug in je kracht zodat je van daaruit nieuwe stappen in je leven kunt ondernemen.

Aurahealing

Aurahealing is kijken naar de gehele mens, kijken naar wat deze heeft meegemaakt om te zien welke verstoringen dit in het lichaam en/of in de geest heeft veroorzaakt.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.