Stevan Thayer is de grondlegger van de Integrated Energy Therapy ® (The Center of Being Inc. USA). Voor het gemak spreek ik hierna in de onderstaande tekst over IET ®.

Bij IET ® werk ik samen met de Engelen van het Helende Veld, de Aartsengelen en Saint Germain. De engelen helpen tijdens een IET®-sessie om energetische of emotionele blokkades te  verwijderen en die te vervangen door de positieve tegenhangers van de betreffende emoties.

IET®-energie kenmerkt zich door een hoge energetische trilling waardoor blokkades gemakkelijk te verwijderen zijn. Bij een IET®-sessie behandel ik negen integratiepunten, te vergelijken met acupressuurpunten. Elk integratiepunt is verbonden met specifieke lichaamsdelen of organen en de daarbij behorende emoties. Tijdens een sessie maak ik gebruik van de IET-straal. Deze kan het opruimen van energieblokkades en cellulaire herinneringen uit dit of andere levens ondersteunen.  Per sessie wordt aan één thema gewerkt.

De IET®-sessie start met een intakegesprek, waarna u mag kiezen of u op de behandeltafel dan wel op de stoel wilt worden behandeld. Eerst maak ik altijd een hartverbinding met de engelen en daarna met u. Vervolgens start ik de behandeling waarbij ik u op negen integratiepunten op uw lichaam behandel. Aan het einde van de sessie houd ik een korte tijd uw schouders  en voeten vast om u weer te aarden, waarna bespreking van de sessie volgt.

Heeft u na één of meer behandelingen zelf behoefte om de IET te leren? Dan kunt u bij daarvoor bij mij terecht. Neem hiervoor een kijkje op mijn opleidingen website: www.peraclesopleidingen.com.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.