Soul Body Fusion is een versmelting van ziel en lichaam. We hebben allemaal een mooie ziel maar vaak is deze niet helemaal in het lichaam verankerd. Wilt u uw leven ten volle leven dan is dat wel heel noodzakelijk. Het is ook uw geboorterecht.

Soul Body Fusion maakt dat u zich opnieuw kunt verbinden met uw lichaam en daarna ook met de aarde en het universum. De Soul Body Fusion zet u weer terug in uw kracht zodat u van daaruit nieuwe stappen in uw leven kunt ondernemen.

Hoe kan het dat uw ziel niet goed is verankerd in je lichaam?

Door uw leven heen gebeuren er altijd dingen die u moet verwerken. Het ene is moeilijker dan het andere. Het verliezen van een dierbare,  een scheiding of een andere ingrijpende gebeurtenis die op u veel indruk heeft gemaakt, heeft uw ziel doen terugtrekken. U merkt dit vaak doordat uw energie snel wegvloeit of doordat u het gevoel hebt dat uw lichaam iets anders wil dan uw ziel.

Soul Body Fusion is een echte transformatie. Door de Soul Body Fusion-techniek wordt uw verbinding met uw potentieel levendiger en helderder. Het geeft u alle kracht terug om met alles dat op uw levenspad komt op een evenwichtige wijze om te gaan.

Voor de totale transformatie waarbij de ziel definitief in het lichaam verankerd is, zijn 3 sessies nodig.

U kunt opnieuw kiezen om in je kracht te gaan staan en gezonder door het leven te gaan. Soul Body Fusion brengt op celniveau verandering in het lichaam.

Na elke sessie wordt u aangeraden om veel water te drinken om de afvalstoffen die vrijkomen af te voeren. In de regel werkt de Soul Body Fusion nog enkele dagen na.

Locatie:

De sessies vinden in principe in mijn praktijk in Rheden plaats. Indien nodig kan de sessie ook op afstand  plaatsvinden. Bij de Soul Body Fusion werk ik altijd één op één. In mijn praktijk bestaat de sessie uit 10 minuten Soul Body Fusion – Pauze/bespreken van de ervaringen – 10 minuten Soul Body Fusion – Nagesprek.

Voor het tarief van een sessie Soul Body Fusion verwijs ik u naar mijn pagina Tarieven.

NB! Een Soul Body Fusion vervangt geen medische behandelingen!

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.