[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

 

 

 

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.86″ src=”https://heart-spirit.nl/wp-content/uploads/2013/01/glasonbury-e1511428254999.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” module_alignment=”left” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

 

Eenheidsheling is een heling van het lichaam, geest en ziel. Deze vorm van heling brengt jou op een ander, hoger energieniveau. Dit maakt dat je kan groeien.

Het doel van Eenheidsheling is groeien naar eenheid van lichaam, geest en ziel, naar verbondenheid en liefde. Door persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je bewustzijn, groei  je naar deze eenheid.

Eenheidsheling ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan bijvoorbeeld karma. Het geeft je gelegenheid de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te maken.

Door Eenheidsheling krijg je meer zelfvertrouwen, rust, ben je meer in balans, ervaar je meer liefde voor jezelf en dat straal je uit.

 

Ieder mens maakt in zijn/haar leven veel dingen mee. Zo kan het zomaar zijn dat er dingen spelen uit een vorig leven of in dit leven wat maakt dat je “stil staat”. Ken je het gevoel dat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging in het leven en dat er niks op je pad komt.  Dat betekent dat je eerst van alles los zult moeten laten. Het is goed om dan aan de slag te gaan met Eenheidsheling.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#81d742″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”center” text_font=”|on|||” text_font_size=”36″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” module_alignment=”center” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Wat mag er bij jou geheeld worden?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” module_alignment=”left” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Sessie verloop

Tijdens een Eenheidshelingssessie mag je energie uit de 5de dimensie ontvangen. Tijdens de Eenheidsheling zijn gidsen aanwezig en heel veel hoge energieën. Zij begeleiden je tijdens de sessie en zorgen ervoor dat je in vertrouwen los kunt laten. Dat los laten is van groot belang om van je belemmeringen los te komen en de stap voorwaarts te maken.

Als jij je wilt ontwikkelen, is het van belang tijd voor dit proces te nemen. Het is aan te raden om dan meerdere sessies te doen. Het aantal sessies is  afhankelijk van jouw ontwikkelingsproces. Natuurlijk kun je ook bij mij aankomen voor 1 sessie zodat je eerst Eenheidsheling kunt ervaren.

De informatie die tijdens een sessie wordt “doorgegeven”heeft effect op jouw hele wezen. Na het ontvangen van een Eenheidsheling zal je merken dat dit in de dagen erna nog doorwerkt. Het afspreken voor een opvolgende sessie vind altijd in overleg plaats.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image src=”https://heart-spirit.nl/wp-content/uploads/2013/01/MH900403845.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” module_alignment=”left” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Locatie:

Eenheidsheling kan zowel op afspraak in mijn praktijk plaatsvinden als op afstand.

In mijn praktijk bestaat de sessie uit: Een voorgesprek, een heling en een nagesprek (plm. 60 min). Eenheidsheling op afstand bestaat uit een heling van plm. 20 min en een terugkoppeling per mail of telefoon.

 

NB: Een Eenheidsheling vervangt geen medische behandelingen!

[/et_pb_text][et_pb_cta title=”Meer weten?” button_url=”https://heart-spirit.nl/contact/” url_new_window=”on” button_text=”Email me!” use_background_color=”on” background_color=”#33d110″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Stuur me een email voor meer informatie. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]