Even Voorstellen

Alice Verholt
EmailGratis afstandshealing

Waarom ik jouw paard kan helpen

Ik ben Alice Verholt en eigenaresse van Praktijk Heart Spirit.

In februari 2013 heb ik mijn praktijk opgericht. Ik geef hier:

 

  • Cranio Sacraal Therapie voor Paarden.
  • Diverse vormen van healingen aan dieren en mensen.
Wat mij motiveert

Mijn missie

De paarden te helpen fysiek en emotioneel in balans te komen en toe te werken naar een optimale balans tussen paard en zijn mens.

Mijn achtergrond

Ik  ben 18 jaar werkzaam geweest als Medisch Secretaresse in de gezondheidszorg in Ziekenhuis Rijnstate. Na een ingrijpende gebeurtenis in mijn gezin heb ik mijn hart gevolgd en het roer helemaal omgegooid.

Na een korte oriëntatieperiode ben ik gestart met het volgen van opleidingen op het gebied van healing, coaching en rouwbegeleiding. In 2012 heb ik mijn haflinger pony Elza gekocht en ben ik gaandeweg  mij gaan verdiepen in paarden. De afgelopen jaren ben ik opgeleid tot Cranio Sacraal Therapeut voor Paarden (level 1 en 2). Dit jaar heb ik een korte cursus Acupressuur voor Paarden gevolgd. In september 2020 start ik met de jaaropleiding hiervan. Ondertussen pas ik het al wel toe tijdens een cranio sacraal behandeling bij een paard/pony.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.