Hier kun je zelf een aantal verhalen over helingen lezen zodat je een beter beeld krijgt over wat ik precies doe.

Er zullen steeds nieuwe verhalen toegevoegd worden.

Eigenaresse Robin-Ann vertelde dat Hayabanta wat onduidelijke klachten had. Ze had geen zin in springen over de hindernissen, wat ze anders met gemak doet. Inmiddels waren er al een aantal andere professionals bijgehaald echter zonder resultaat. Bij het afstemmen op dit paard voel ik meteen een zware druk op de rechter kant van de schedel en een drukkend gevoel tussen de schouderbladen. Hier zit een blokkade en deze blijkt in verbinding te staan met de klachten in haar hoofd.  Tijdens de healing voel ik als eerste de blokkade tussen de schouderbladen verdwijnen gevolgd door de blokkade in de rechter kant van haar hoofd.

De blokkade blijkt ontstaan te zijn door het niet altijd goed opvangen van de schokken tijdens het springen. Hayabanta geeft ook aan heel moe te zijn. Ik adviseer haar een aantal dagen rust te geven. Zo kan de energie goed z’n werk doen in haar lichaam. Hayabanta geeft ook aan dat ze graag een veulen wil krijgen. Ik krijg een beeld te zien waar er een veulen bij de benen van Hayabanta ligt.

Reactie van Robin-Ann (paardentandarts) na de healing:  Ik heb het idee dat ze er wel van opgeknapt is. Ik heb haar de rust gegeven die ze nodig had. Afgelopen donderdag was ze mee op concours en het is lang geleden dat ik mijn paard zo gezien heb. Ze had er naar mijn idee echt zin in. Ze trok weer op in de sprong en was foutloos in het parcours zonder heel lastig te zijn. Ik was dolgelukkig. Ook heb ik verteld dat ze een veulen mag krijgen.

Een paar weken na de healing check ik altijd even hoe een dier er voor staat. Toen ik dit deed liet Hayabanta zien dat ze nog geen veulen droeg. Ze gaf op haar eigen manier een hint naar Robin-Ann.

De eigenaresse heeft nadien tegen Hayabanta gezegd wanneer ze geïnsemineerd gaat worden.

Het verhaal van Hayabanta VKG

Ik heb van Alice, in een privé setting, een reading gehad. Tijdens een etentje , gezellig kletsend, kwam er geheel onverwachts een reading doordat we aan het spitten waren in een onderwerp. Omdat het om een privé setting ging zal ik daar niet over uitweiden.
Alice raakte bij mij een verlangen dat ik zo goed had weggestopt. Ze vertelde heel gedetailleerd wat het was en waarom het was. Het raakte mij zo diep. Samen konden we toen kijken naar wat ik had gedaan en wat ik kon doen om hierin iets te veranderen. Vanaf dat moment is er veel verandert in mijn vertrouwen hoe ik mijn leven wil leven.
Dank je wel Alice voor deze mooie reading en voor de nieuwe inzichten.

Petra Mol

Enige tijd geleden werd ik door een vriendin gevraagd om de 2 katten van haar zoon een healing te geven. Ze hadden met elkaar een moeilijke tijd doorgemaakt en de dieren waren behoorlijk angstig.

Bij aanvang van de healing voelde ik de stress die aanwezig was in deze twee katten. Ik voelde veel onrust die tijdens de behandeling steeds meer uit het lichaam van de dieren verdween. Bij de oudste kat (zwart gemêleerd) voelde ik ook druk in de borstkas. Heel langzaam trok dit steeds verder weg.

Reactie eigenaren: De katten waren rustiger. Het kitten speelde er al weer vrolijk op los. De oudste was nog wat schrikkerig echter er was duidelijk progressie te zien. Ze was al weer beter te benaderen.

Healing van 2 katten

Begin februari 2015 werden er vier katten bij Manege Arnhem afgeleverd door twee medewerkers van de dierenambulance.

Deze dieren waren niet plaatsbaar gebleken. Van meet af aan had ik een klik met één van deze dieren. Een goudgele met hier en daar wat donkere vlekken gesierde kat.

Na een aantal maanden was de maat bij deze eigenaresse van de stal met juist deze kat helemaal vol. Deze kat had ondertussen al meerdere klanten gekrabd en geslagen en dat is nou niet bepaald een visitekaartje voor je stal.

dumbledore1Op een vrijdagochtend kwam ik samen met mijn dochter op stal voor privéles toen ik het gefoeter tegen de kat aanhoorde.

Aanvoelend wat er stond te gebeuren  met dit dier heb ik spontaan gezegd dat ze dan gewoon met ons mee moest. Ik was er vast van overtuigd dat ik dit getraumatiseerde haar kon helpen door het Eenheidshelingen te geven. Aan de lichaamstaal van het dier kon ik duidelijk zien dat zij vol angst zat. (hoge rug, opstaande haren, angstige ogen en een neerhangende staart)

Voor ik het wist zat Dumbledore in een reismand en ging ze haar nieuwe leven tegemoet.

Ineens stond ze, na een autorit, bij ons in huis oog in oog met onze katten. In no time zat ze op een kussen op een eetkamerstoel die deels onder de tafel stond geschoven. Het geblaas en gegrom was niet van de lucht. Zodra er eten werd neergezet stoof ze er op af. Dit was niet zo verwonderlijk daar ze heel mager was en op stal niet echt de kantine in durfde om te eten.

Op diezelfde dag heb ik Dumbledore de eerste Eenheidsheling gegeven. De strekking van wat ik doorkreeg en zelf bij haar voelde was dat er veel onbalans in het lichaam zat en pijn. Daarnaast is er tijdens de heling pijn uit haar lichaam verwijdert.

Boodschap die ik mocht ontvangen: Dumbledore heeft een ongeluk gehad.

Aan het einde van de heling lag ze heerlijk te spinnen. Toen we de ochtend na de eerste heling beneden kwamen lagen er enorm veel plukken haar op de grond. Ze had letterlijk een laag ballast van zich afgeworpen.

In de dagen erna is de omgang met de andere katten zeer moeizaam doordat Dumbledore nog steeds heel angstig is. Ik ervaar haar energie als zeer mannelijk en heb ook het gevoel met een kater van doen te hebben. In de dagen die volgen zijn er diverse aanvaringen tussen de katten. Alleen kater Panter wordt met rust gelaten. Deze heeft in eerste instantie Dumbledore helemaal niet in de gaten.

Op 24 mei krijgt Dumbledore opnieuw een Eenheidsheling. Het is hard nodig. De spanning is voelbaar in huis. De strekking  van de 2e Eenheidsheling is het wegwerken van de onbalans en een blokkade in de rug wordt weggehaald.

Boodschap die ik heb ontvangen: Angst is haar grootste belemmering. Tijdens deze heling zie ik ook haar weg die ze aflegt naar het asiel.

De volgende ochtend ligt de woonkamer opnieuw bezaaid met plukken haar. Ook nu lijkt ze de ballast letterlijk van haar lichaam af te schudden.

dumbledore2Heel langzaam komen de katten elkaar wat nader. Gigi (onze Noorse boskat) is er vooral op uit om contact met de nieuwkomer te maken. Wat opvalt is dat Dumbledore zich veilig genoeg voelt om een andere vaste plek uit te kiezen in de woonkamer. Eén van de groene kattenstoelen is haar nieuwe plek. Je merkt dat ze snel overprikkeld is en dan de andere katten aanvalt. Ik zet tussendoor ook helende muziek voor dieren op en dat zorgt voor rust in huis.

Langzaam maken we een begin om haar uit te dagen om te gaan spelen. Ze vindt het doodeng maar diep van binnen wil ze het wel. Met een hengel met veren eraan kunnen we haar 1-2 minuten laten spelen.

 

Op 30 juni 2015 krijgt Dumbledore opnieuw een Eenheidsheling.

De strekking van deze heling: Eerst wordt er weer onbalans weggewerkt en dan blijkt er een blokkade op het 3e chakra te zitten. Dit keer krijg ik beelden over de periode dat ze waarschijnlijk zwervende was.

Aan het einde van de heling zie ik Dumbledore in ons huis. Alles voelt hier lichter aan.

De  katten kunnen inmiddels redelijk bij elkaar in de buurt komen. De relatie Dumbledore en Senzi is een lastige daar ze allebei aan elkaar gewaagd zijn qua temperament. Senzi blijft vooral uit de buurt van Dumbledore.  In de tussentijd heb ik een speelgoedtunnel met pootjes gekregen en daar blijkt Dumbledore heel erg gek op te zijn. Regelmatig ligt ze te slapen in de tunnel. Ze begint ook steeds meer te spelen als we haar uitnodigen. Ze verkent de garage en rent heen en weer. Als ze iets eng vindt kruipt ze onder de bank.

Op 11 juli 2015 krijgt Dumbledore weer een Eenheidsheling. Ik zie de spanning tussen de katten ineens weer oplopen. Strekking van deze heling: Er zit weer onbalans in haar lijf en ze kan zich niet goed uiten. Aan het einde van de heling is ze weer helemaal blij. De staart staat fier omhoog als ze rondloopt en als je tegen d’r praat begint ze te kwispelen.

Ik voel na deze heling voor het eerst haar energie veranderen. Daar waar we haar aanzagen voor een kater blijkt nu een poes te zijn.

Op 13 juli 2015 maken we voor het eerst mee dat Dumbledore uit zichzelf begint te spelen. Een filmpje wordt gemaakt en op de Facebookpagina van Praktijk Heart Spirit gezet.

We zijn er nog niet met Dumbledore maar wat is het een lief beest. Mijn dank gaat uit naar Dumbledore voor haar vertrouwen in mij en de Eenheidshelingen die ik haar samen met de Eenheidsheling gidsen geef.

Het verhaal van Dumbledore

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.