Ervaringsverhalen

Lees hoe anderen Heart Spirit waarderen
ContactGratis afstandshealing

Eigenaresse Robin-Ann vertelde dat Hayabanta wat onduidelijke klachten had. Ze had geen zin in springen over de hindernissen, wat ze anders met gemak doet. Inmiddels waren er al een aantal andere professionals bijgehaald echter zonder resultaat.

Bij het afstemmen op dit paard voel ik meteen een zware druk op de rechter kant van de schedel en een drukkend gevoel tussen de schouderbladen. Hier zit een blokkade en deze blijkt in verbinding te staan met de klachten in haar hoofd. 

Tijdens de healing voel ik als eerste de blokkade tussen de schouderbladen verdwijnen gevolgd door de blokkade in de rechter kant van haar hoofd. Lees meer…

Robin-Ann

Paard, Hayabanta VKG

Ik heb van Alice, in een privé setting, een reading gehad. Tijdens een etentje , gezellig kletsend, kwam er geheel onverwachts een reading doordat we aan het spitten waren in een onderwerp. Omdat het om een privé setting ging zal ik daar niet over uitweiden.
Alice raakte bij mij een verlangen dat ik zo goed had weggestopt. Ze vertelde heel gedetailleerd wat het was en waarom het was. Het raakte mij zo diep. Samen konden we toen kijken naar wat ik had gedaan en wat ik kon doen om hierin iets te veranderen. Vanaf dat moment is er veel verandert in mijn vertrouwen hoe ik mijn leven wil leven.
Dank je wel Alice voor deze mooie reading en voor de nieuwe inzichten.

Petra Mol

Enige tijd geleden werd ik door een vriendin gevraagd om de 2 katten van haar zoon een healing te geven. Ze hadden met elkaar een moeilijke tijd doorgemaakt en de dieren waren behoorlijk angstig.

Bij aanvang van de healing voelde ik de stress die aanwezig was in deze twee katten. Ik voelde veel onrust die tijdens de behandeling steeds meer uit het lichaam van de dieren verdween. Bij de oudste kat (zwart gemêleerd) voelde ik ook druk in de borstkas. Heel langzaam trok dit steeds verder weg.

Reactie eigenaren: De katten waren rustiger. Het kitten speelde er al weer vrolijk op los. De oudste was nog wat schrikkerig echter er was duidelijk progressie te zien. Ze was al weer beter te benaderen.

 

2 Katten

Begin februari 2015 werden er vier katten bij Manege Arnhem afgeleverd door twee medewerkers van de dierenambulance.

Deze dieren waren niet plaatsbaar gebleken. Van meet af aan had ik een klik met één van deze dieren. Een goudgele met hier en daar wat donkere vlekken gesierde kat.

Na een aantal maanden was de maat bij deze eigenaresse van de stal met juist deze kat helemaal vol. Deze kat had ondertussen al meerdere klanten gekrabd en geslagen en dat is nou niet bepaald een visitekaartje voor je stal. Lees meer…

 

Kat, Dumbledore

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.