[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.69″]

Engelenhelingen zijn zacht, liefdevol en zuiver, zoals de Engelen dat zelf ook zijn.

Bij een Engelenheling wordt er contact gemaakt met de Engelen en de Aartsengelen.

Voor aanvang van iedere heling zet ik een veilige omgeving op samen met de Engelen. Ik doe dit  door de engelen te vragen ons lichaam, geest en aura te vullen met onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast vraag ik Aartsengel Michaël om ons te beschermen tijdens de heling.

Tijdens de heling werken de Engelen en de Aartsengelen met en door mij. Bij elk onderdeel van de heling wordt eerst om uw toestemming gevraagd. De Engelen kunnen tal van blokkades en negatieve energieën bij u verwijderen zowel uit dit als uit vorige levens. Tijdens de heling zit u op een stoel en is het de bedoeling dat u uw ogen gesloten houdt. U hoeft alleen het doel van de sessie uit te spreken en antwoord te geven op de vragen die aan u worden gesteld met een duidelijk Ja of Nee. Ondertussen ga ik samen met de Engelen en Aartsengelen aan de slag. Bij elk onderdeel vertel ik u wat er gebeurd en wat ik eventueel zie of hoor.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image src=”https://heart-spirit.nl/wp-content/uploads/2014/08/helen-met-engelen.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” _builder_version=”3.0.69″ use_overlay=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.69″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Wat de Engelen en Aartsengelen bij u gaan verwijderen wordt ook door hen geheeld en gebalanceerd. Wat zoal verwijderd wordt zijn:

  • aardgebonden geesten en entiteiten,
  • energetisch scherpe voorwerpen en negatieve energieën.
  • Daarnaast worden uw chakra’s, aura, karma, beloften, geloften en eden uit vorige levens door de Engelen en de Aartsengelen gezuiverd en gebalanceerd.

De Engelenheling zorgt dat u energetisch wordt opgeschoond en versterkt. Hoe vaak u wilt komen voor een Engelenheling is aan u. Per Engelenheling kan er aan één doel worden gewerkt. Wilt u aan meerdere doelen werken dan zult u, per te behandelen doel, een nieuwe afspraak moeten maken. Als ik zelf het gevoel heb dat het verstandig is een nieuwe afspraak te maken, zal ik dit duidelijk aangeven.

NB: Een Engelenheling vervangt geen medische behandelingen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#81d742″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

De Engelen Healing zorgt dat u energetisch wordt opgeschoond en versterkt. Hoe vaak u wilt komen voor een Engelen Healing is aan u. Per Engelen Healing kan er aan één doel worden gewerkt. Wilt u aan meerdere doelen werken dan zult u, per te behandelen doel, een nieuwe afspraak moeten maken. Als ik zelf  het gevoel heb dat het verstandig is een nieuwe afspraak te maken, zal ik dit duidelijk aangeven.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]