Healingen

meerder mogelijkheden
contactGratis afstandshealing

Healingen

In mijn praktijk geef ik diverse healingen aan zowel mensen als dieren.

De healingen die ik geef zijn:

  • Access Bars
  • Avalon ELA healing
  • Eenheidsheling
  • IET healing
  • Soul Body Fusion healing

Healingen

In het kort geef ik weer wat elke healing vorm inhoudt

 

Access Bars

Access Bars is een healing vorm waarbij ik 32 punten op het hoofd behandel die in verbinding staan met diverse onderdelen die effect hebben op ons dagelijks functioneren. Door het behandelen van de punten kunnen conditioneringen, die bijv. in verband staan met hoe we communiceren of hoe we met geld omgaan, ontdoen van de lading in ons leven.

Avalon ELA healing

Avalon ELA healing is een oude healing vorm uit het Oude Egypte, Lemurië en Atlantis. De informatie hierover is sinds 2000 vrij gegeven om mensen en dieren mee te behandelen. Het is een zachte vorm van healing waarbij o.a. de chakra’s gebalanceerd worden en de energiestromen in het lichaam opgeschoond.

Eenheidsheling

Eenheidsheling is een healing vorm waarbij ik samen met de Eenheidshelinggidsen het lichaam en de geest healen. Hierdoor wordt de voorwaarde gecreëerd om persoonlijke- en spirituele groei mogelijk te maken. Het is een hele zachte healingsvorm die ik ook op afstand aan mensen en dieren geef.

IET healing

IET healing is een vorm van healing met engelen en aartsengelen. Tijdens een sessie wordt u op  diverse plekken op het lichaam aangeraakt, die bijv. met boosheid, angst of verlangen te maken hebben, omgezet naar bijv. vertrouwen, spirituele intelligentie of zelfacceptatie omgezet.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion is een healing vorm waarbij het hoogste licht van de ziel verankerd wordt in elke cel van het lichaam. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en gaat het lichaam beter functioneren en is er weer persoonlijke en spirituele groei mogelijk. Deze vorm van healing geef ik in mijn praktijk en op afstand. De Soul Body Fusion wordt in 3 afzonderlijke sessie gegeven voor het maximale resultaat.

Deze vorm van healing geef ik aan mensen en aan dieren op afstand.

Facebook

Regelmatig kondig ik op mijn facebookpagina Praktijk Heart Spirit meerdaagse healingtrajecten aan waarop u zich kan inschrijven. volg mijn Facebook pagina.

Niets meer missen?

 Wil je geen gratis healing missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg updates over aanstaande healingen.

We gebruiken cookies op onze website

Klik op 'confirm' als je onze tracking cookies accepteerd. Je kunt weigeren, dan word er geen informatie van je verzameld die naar anderen word doorgestuurd.