[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Iemand uit je leven zien verdwijnen valt de meeste mensen zwaar. Als die persoon jou heel dierbaar is voelt dat als een grote leegte en enorm gemis.

Je hart doet zeer en eigenlijk had je nog zoveel willen vertellen. Wellicht zit je ook nog met onbeantwoorde vragen.

 

Hoe moet je dan verder? 

 

Misschien herkent u zich in het hier bovenstaande. Heeft u behoefte om een steuntje in de rug te krijgen en om de draad van het leven weer op te pakken. Als ervaringsdeskundige kan ik u op diverse manieren begeleiden in het proces van verliesverwerking en het nieuwe leven.

 

Ik bied de volgende mogelijkheden aan u aan

[/et_pb_text][et_pb_tabs admin_label=”Tabbladen” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[et_pb_tab title=”Intuïtief schilderen” tab_font_select=”default” body_font_select=”default”]

Intuïtief schilderen brengt de gevoelens van rouw en pijn die in het onderbewustzijn zit naar boven. U verwerkt op een ontspannen manier emoties die er mogen zijn. Het schilderen gebeurd in een ontspannen sfeer bij mij thuis.

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Zentangle” tab_font_select=”default” body_font_select=”default”]

Zentangle is een vorm van tekenen die voor iedereen geschikt is. In een half uur kun je zelf al een mooie zentangle maken. Deze vorm van tekenen brengt zaken die in je onderbewuste zijn opgesloten naar boven. Een zentangle maken is met jezelf op reis gaan door je innerlijk.

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Spel Alle Sterren Van De Hemel” tab_font_select=”default” body_font_select=”default”]

Dit is een laagdrempelig therapeutisch bordspel voor verliesverwerking. Dit bordspel is voor begeleiding van iedereen die een dierbare aan de dood verloren hebben.

Het spel kan 1 op 1 gespeeld worden maar het kan ook met meerdere mensen gespeld worden. Dit spel  helpt iedereen met verlies doordat spelenderwijs met gevoelens, herinneringen en gedachten omgegaan wordt.

Je kunt op een ontspannende manier aan verdrietige dingen werken waardoor je langzaam aan ook weer ruimte krijgt voor de leuke dingen in het leven.

Dit spel kan ook gespeeld worden met kinderen van ouders die gescheiden zijn. Het kan het kind/de kinderen de ruimte geven om hun gevoelens van verdriet en boosheid in een veilige omgeving te uitten.

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Verlies in Beeld” tab_font_select=”default” body_font_select=”default”]

Dit is een therapievorm waarbij ik samen met u, m.b.v. duplo/playmobil poppetjes de verliessituatie in beeld ga brengen. Door het opstellen van de poppetjes wordt een verliessituatie helder gemaakt wat tot inzichten kan leiden. Met het opdoen van inzichten komt ook de heling op gang. Deze laagdrempelige manier van werken maakt dat deze therapievorm voor veel verliessituaties zoals: een overlijden, een trauma, een scheiding toepasbaar is.

[/et_pb_tab]

[/et_pb_tabs][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#81d742″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://heart-spirit.nl/wp-content/uploads/2013/04/photo-by-joe-hannah-marie-mesina-n-315.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Gedicht

Verlies vraagt om groot vertrouwen

Verlies vraagt om moed omdat je het levenspad weer op moet

Verlies vraagt om grote flexibiliteit en tijd.

Verlies vraagt ook aan jou om eindeloos van elkaar te houden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]